Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, T. Tünde vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt leendő Megbízóm!- Adminisztratív munkát, e-mailek kezelését, hirdetéskezelést, szöveg- és fotószerkesztést, videók feliratozását vállalom.- YouTube videó feliratozásban már nagy tapasztalatom van, 3 éve folyamatosan készítek magyar feliratokat videókhoz.- Dokumentum digitalizálást, akár egy teljes könyv begépelését vállalom.- Ingatlan eladás vagy bérbeadás előtt szívesen vállalom az ingatlan fotózását - nem profi géppel, viszont hatékony fotókkal! - Budapesten a belvárosban, a XIII. és a IV. kerületben. Alaprajz készítésben is tudok segíteni!- Idősebbeknek alapszinten számítógép- illteve okostelefonkezelésben tudok segíteni, akár telefonon keresztül.- Gyalog / biciklivel elbírható kisebb bevásárlást vállalok Budapesten, a belvárosban, a XIII. és főleg a IV. kerületben.- Gyalog / biciklivel elbírható kisebb csomagok, küldemények szállítását vállalom Budapesten, a belvárosban, a XIII. és főleg a IV. kerületben.Jelenleg telefonos ügyfélszolgálaton irodavezetőként dolgozom teljes munkaidőben és szívesen vállalkok plusz munkát, akár hétvégén is. Angol középfokú nyelvtudással rendelkezem, jelenleg tanulom is és készülök a nyelvvizsgára - így szívesen gyakorlom.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk T. Tünde.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. T. Tünde egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be T. Tünde ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu