Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Márk vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdv! Márk vagyok, 26 éves vagyok. Zsaluzó ácsként dolgozom. A meghirdetett tevékenységeim közé tartoznak: Lépcső és lemez zsaluzás, tetők részleges vagy teljes felújitása, vasalás, betonozás, lakás, házak takarítása, okostelefonok alaplap vagy kijelző cseréje. Ha bármiben segíthetek, keressen bizalommal.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (6)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Tetőfedés, homlokzati munkák, Építkezés, Egyéb
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (2)
Takarítás, Üzletihelyiségek takarítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Okos eszközök, tabletek, telefonok, órák

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Berhida városában? Itt van, mondjuk Márk.

Ő egy szakember, aki Berhida és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. Márk egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Márk ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu