Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Gábor vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdv!Gábor vagyok, tartalomgyártó és online marketing szakember.Több mint 7 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem, illetve több mint 2 éve tartalomgyártással foglalkozom.A teljesség igénye nélkül a következő feladatokat tudom nagy szakértelemmel, gyorsan és precízen elkészíteni:- fotózás- videózás- weblap és webshop felépítése/webdesign- grafikák elkészítése- editing/szerkesztési munkák/retouching/dodge&burn/photoshop/lightroom- color grading/color correction/vágás/animálás- szövegírás/sales funnel/UI & UX struktúrák- kulcsszókutatás- online marketing/social marketing- hirdetéskezelés (Facebook/Instagram ads)- teljeskörű, online eladási stratégiák kiépítése/online kampányok létrehozásaFőbb referenciáimat megtekintheti az alábbi linken, a weboldalamon ⬇️https://www.knowhome.hu/Rugalmasan és elhivatottan dolgozom, célom a közös siker és haszonszerzés!Kérdés esetén keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken ⬇️📞 - +36/70/607/8450📧 - office.knowhome@gmail.comSikeres közös együttműködést kívánok!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Gábor.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. Gábor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Gábor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu