Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Béla E.V. vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő!Igényes munkavégzéssel, valós referenciákkal, korrekt elszámolással, számlaképesen vállalom az alábbi munkákat:Villanyszerelés, Dugaljzat bővítés, Hibakeresés, Kapcsoló áthelyezés, Teljes elektromos generál, Gigabites internet, RGB ledes hangulatvilágítás, Tv hálózat szerelés, Kamerarendszer telepítés. Lámpa felszerelés, Termosztát javítás.Elsősorban lakások, irodák, üzletek kis-és nagy villanyszerelésével foglalkozom.Hibakeresés, új létesítés, bontás.Vállalok továbbá gyengeáramú, informatikai, és biztonságtechnikai kivitelezést.Keressen bizalommal, tekintse meg a referenciáimat.Kis Béla E.V.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Béla E.V..

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. Béla E.V. egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Béla E.V. ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu