Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Kálmán vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több éves évtizedes tapasztal! Vállok különböző feladatokat! Szeretem a kihívásokat! És szeretek precíz, igényes munkát végezni! Jelenleg is karbantartással, kisebb építőipari munkákkal foglalkozom! Minden referencia munkát saját kezemmel végeztem! Kihívásnak veszem hogy az ügyfél elégedettséget, őrömét lelje a megbízót feladat teljesülésében! Illetve ha az ügyfél elégedet az elvégzet munkával, csak őröm számomra! Keressen bizalommal! Főbb feladatok: Bútor összeszerelés, esetleges javítása, Parkettázás, kisebb ezermester munkák (pl .kapcsoló csere, csap csere, wc tartály csere.)további jellemzők: Önálló feleadat megoldás, Ötlet gazdag, rugalmas, akar hétvégén is (figyelembevéve a csend-rendeleteket)

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Kálmán.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. Kálmán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Kálmán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu