Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Roland vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm kedves Látogató!A nevem Juhász Roland ! Gyermekkorom óta nagy szenvedéllyel állok a különböző szerelési munkákhoz, mindig is érdekelt és csodálattal töltött el eszközeink, használati tárgyaink működésének,készülésének megértése és megtanulása!Ezáltal hatékonyan lehetek képes ezeket javítani,szerelni is!Szolgáltatások igen széleskörűen,az egyszerű konnektor cserétől a csöpögő csap javításon keresztül szinte minden háztartásban előforduló problémára megoldást nyújtanak!Bojler vízkőtelenítésKonnektor lámpatest csere/ javításCsöpögő csap javításCsaptelep cseréjeFaljavításPolcok, tükrök felszereléseBútorszerelés javításÉs még sok más!Facebook: Lakászerviz BudapestGaranciával és referenciával!!06702229978

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Fotó, videó, audió eszközök megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Roland.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Fotó, videó, audió eszközök terén. Roland egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Roland ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Fotó, videó, audió eszközök szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu