Javítási megbízások

Javítási megbízások

Válasszon megbízható kézműveseket közvetítők nélkül, és akár 40% -ot spóroljon meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Szerezzen árajánlatokat a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemények alapján
Javítási megbízások

Feladatok

Munka és együttműködés Qjob-al

Kínálatunk magánszereplőknek és szolgáltató cégeknek
Hogyan lehetsz szakember? A mi csoportunk...
Accuphase DP78 CD lejátszó egy baja van ,h nem tudja leolvasni az SACD-ket. Normál CD-ket igen! Kérnek megoldás a javítására. Köszönöm
1 Ft

György

Telefon érintőképernyő beszerzése és cseréje 35 000 Ft Bánk Róbert Bánk Róbert okos eszközök, tabletek, telefonok, órák Szolgáltatás helyszíne Szakembernél Cím Budapest, Damjanich u. 36, 1071 Magyarország Kifizetés módja Megállapodás szerint Összeg 35 000 Ft Feladat leírása Poptel P9000 érintőképernyő beszerzése és cseréje. Be kellene szerezni a telefonnal kompatibilis érintőképernyőt (ez nem Poptel P9000 MAX, bár lehet hogy azé is kompatibilis, de szerintem nem), majd szétszerelni, kitisztítani (mert látszik a kameraképen, hogy belül koszos), és összeszerelni az új képernyővel. A telefon működik, mert a baleset óta is folyamatosan ébreszt. Még kikapcsolni sem lehet, mert ahhoz is kell érintőképernyő. Azért ragaszkodok a telefonhoz, mert egyrészt nagyon jó és erős gép, másrészt rengeteg adatom van a 64GB tárhelyen (ha nem kapok érintőképernyőt, a másik opció az adatmentés lesz). A címhez kiegészítés, hogy Bp 1071 Damjanich 36 A lépcsőház III/1 lifttel szemben, de bárhova szívesen elviszem Budapesten vagy környékén. Részemről minden tárgyalható. Köszönöm előre is.
35 000 Ft

Bánk Róbert

jpeg
jpeg
SAMSUNG NV100HD kamerámra tengevíz fröccsent, valószínűleg vizet vagy sókristályokat kellene eltávolítani belőle, hogy újra működjön.
7 000 Ft

Tamás

Kijelző repedt. Illetve hangszóró tisztítást is szeretnék.
Budapest, Magyarország
30 000 Ft

Lajos

Technics deck javírás 676A, teljesen jó, hiányzik az eject fomb, a kezettát mozorikusan, ki és beadja, de lekapcsol. Ugyanítt Technics Sl-03 hoz új tűcsere, esetleges átnézés érdekel.
Budapest, Cseresznye u. 34, 1112 Magyarország
10 000 Ft

Gábor

Ki es bekapcsolo gombja felmondta a szolgalatot, Keres javitasi ugyben Emailben laszlo.hesz@gmx.ch ha hagysz tell szamot viszahivlak. Koszonom
Budapest, Havanna u., 1181 Magyarország
5 000 Ft

laszlo

Sziasztok. 2-3 éve vásárolt JBL xtreme 2 Bluetooth hangszórómnak az akumlátor cseréjere lenne szükség.Koszonom
0 Ft

Laszlo

2011. évjáratú Fuji HS10 Fényképezőm meghibásodott. Új elem alkalmazása esetén is minden egyes fényképezés után kikapcsol. A kártya jó. Ahogy észrevettem, valószínű a bekapcsoló gomb van beragadva, vagy megszorulva és ez kapcsolja ki a gépet. A gépet futárszolgálattal tudom felküldeni és javítás után visszahozatni.
Vép, Szent Imre u. 19, 9751 Magyarország
20 000 Ft

Ferenc

Meg akarom változtatni a repedt kijelzőt, de a lehető leghamarabb, mivel a telefonra szükség van a munkához
Szeged, Magyarország
12 000 Ft

Szergej

Egy pár éves nyomtatót kell megjavítani, a géphez csatlakoztatva ismeretlen hibát jelez. Ebből kifolyólag az utóbbi időben nem is volt használva.
Dunaharaszti, 2330 Magyarország
3 500 Ft

Emőke

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu